Hotnewz (wist je dit al..?)

*De ‘Misschien Wel Hè-rapper, Cho, heeft een nieuwe poku. Het nummer heet ‘Was Je Nog Maar Hier’. Als alles volgens plan verloopt, verschijnt voor het einde van het jaar een nieuw album van Cho op de markt. Cho- die officieel Giovanni Rustenberg heet- was in mei in Suriname voor een optreden in Havana Lounge.

*De populaire Nederlands/Surinaamse R & B popzanger Gio komt weer naar Su. Hij is de topact van de eerste editie van het Nederlandse dance- event I Love Urban dat op 26 september in Club Euphoria wordt gehouden.

* Gio komt voor de derde keer dit jaar. Hij was in februari samen met de rapper Keizer al hier. Hierna kwam hij in mei voor een grote show in de Anthony Nesty Sporthal samen met de jonge zangeres Aliyah Kolf.

*Tessanne Chin – winnares van The Voice 2013- geeft op 26 september een concert in buurland Guyana. Volgende week zaterdag 8 augustus treedt de heetste Jamaicaanse reggae artiest van het moment, Chronixx, ook in Guyana op.

*Vanavond vindt de voorronde van het Pop Jawa Open Songfestival van Indra Maju plaats. De grote finale is gepland voor 29 augustus.

*Lady Shaynah treedt op in het voorprogramma van de ‘Dreamers Tour’ van de Nederlandse zangeres met Surinaamse roots, Sabrina Starke. De tour vindt in oktober, november en december plaats.

*De nieuwe poku van de Super Saamaka rapper Scrappy W heet ‘Anuska’ en gaat over een vrouw op wie heel veel mannen gek zijn, maar dat durven ze haar niet te vertellen. We zijn benieuwd!

More
articles