OS Zanderij en Sweetschool GLO-volleybalkampioenen

De O.S.Zanderij en de A.A.Sweetschool zijn vanmorgen in Het Nest bij respectievelijk de meisjes en jongens GLO-volleybalkampioenen geworden.
In de finale van de GLO Scholenvolley-balcompetitie van het project Lichame-lijke Opvoeding (LO) won de O.S.Zan-derij bij de meisjes van O.S.Sidoredjo, terwijl bij de jongens de Sweetschool de O.S.Zanderij versloeg.
O.S.Zanderij was in de eindstrijd bij de meisjes in drie sets met 2-1: 25-17, 22-25, 17-15 (totaal 64-57) te sterk voor O.S.Sidoredjo.
Voor de winnende werd de titel binnengehaald door Channel Jubithana, Martina Biswane, Joén Jubitana, Phyli-sia Jubitana, Euredis Aroepa, Jeletza Druiventak, Kimberly Tempico en Sherishya Ramgoelam.
De ploeg van O.S.Sidoredjo bestond uit: Charis Peroti, Rayskrie Bhagwat, Chennes Eduards, T.Mohammet Amat en D.Soeradikrama.
Bij de jongens was de Sweetschool in de finale met 25-20, 25-16 (totaal 50-36) de betere van de O.S.Zanderij. Het team van de Sweetschool bestond uit: Shimari Francois, Chevan Adriaans, Djemadi Jason, Jaïr Francois, Rahjen Roman, Shaif Vijent, Orlando van Aa-ron en Yashvir Gopal.
Bij de O.S.Zanderij waren dat: Dwight Biswane, Jason Mande, Milton Banda, Sandy Dick, Smilio Johannes, Donavan Kinsaini, Kevin Swedo en Rinio Jubitha-na.

More
articles