‘Geblinddoekt’ en ‘Let mi luv yu’ videoclip uit

De twee jonge zangtalenten A Mili en Adika hebben beiden een videoclip uitgebracht. Voor de fans die zich afvroegen wanneer de videoclip van ‘Geblinddoekt’, die gezongen wordt door A Mili, eindelijk uitkomt, die kunnen gerust op You Tube kijken. Enkele weken terug werd een teaser van dit nummer ook al op You Tube geplaatst, wat toen al voor ongeduld zorgde bij de fans.
De officiële videoclip werd vier dagen terug uitgebracht en is intussen al meer dan 4000 keer bekeken. Op Facebook is deze videoclip meerdere malen gedeeld en er zijn alleen maar positieve reacties, ziet Teeniewest op A Mili’s fanpage. Die lobi komt van alle kanten.

Dit nummer heeft A Mili op ‘Dobru neti’, de Avondvierdaagse en tijdens de Scholentour Verkiezingen 2015 ten gehore gebracht. ‘Geblinddoekt’ is zeker niet het laatste nummer van A Mili, want dit jaar heeft de zangeres een Extended Play (EP= verkorte versie van een album) gepland. Hieraan wordt er samengewerkt met Asgar Koster en Fib die hier en daar helpen met composities, producen en het maken van beats. De fans mogen dus nog meer muziek verwachten dit jaar. Naast ‘Geblinddoekt’ vallen ook ‘Omeni lobi’ en haar eigen versie van ‘When a woman loves a man’ in de smaak bij haar fans.

Adika

Als we praten over jong talent, dan is Adika niet meer weg te denken onder de jongeren. Twee dagen nadat ‘Geblinddoekt’ werd uitgebracht, kwam het nummer van Adika, genaamd ‘Let mi luv yu’, haar eerste reggae nummer. Dit nummer heeft een rustige reggae beat, vergeleken met wat ze normaliter zingt. Haar populaire nummers zijn: ‘Accurate’ en ‘Ruf gyal’. De laatste tijd treden Adika en A Mili vaker samen op tijdens evenementen. In een interview met Teeniewest liet Adika eens weten dat ze opkijkt naar A Mili. Of het duo in de toekomst samen een nummer zal opnemen, is nog een vraag.

More
articles