Ashwin Adhin is totaal de weg kwijt

Als minister van Onderwijs heeft hij tot op heden geen enkele noemenswaardige koren op zijn onderwijsmolen kunnen pinnen en over kan opscheppen, daarom debiteert hij op een politiek podium allerlei onzin over zaken waarvan hij geen kennis draagt, zegt Sagar Sardjoe, lijsttrekker in district Wanica van het Megafront.
Zijn ‘praktisch filosofische’ aanpak van de afgelopen 2 jaar heeft geen betekenisvolle zichtbare resultaten opgeleverd om nieuwe opleidingen, trainingen , curriculum ontwikkeling , de evaluatie van de evaluatie van de naschoolse opvang, in goede banen te kunnen leiden. Onderwijzers die na vele maanden, zonder enig zicht, nog steeds op hun nso-gelden wachten en leveranciers die maar niet betaald worden. Niks van dit alles op de politieke podia.
Met gewichtige woorden, bollywood achtige sterallures en verhulde vrienden- en politieke familieregelarij breng je totaal geen toekomst voor de jeugd van Suriname en is een minister van onderwijs, die een voorbeeldfiguur zou moeten zijn, totaal niet waardig.
Kortom, terwijl het algemene onderwijsniveau van ons land met de dag niet stijgt, heeft de minister ons laten weten, dat hij zich laat bedienen met de filisofie “meten is weten”.
Zijn onvermogen en drogredenen spreken boekdelen en kon zijn moraal, niet eens tot op het eind van zijn ambtstermijn, volhouden. In de politiek noemt men zulke mensen politieke parasieten, die eerder nimmer politiek werk hebben gedaan en vervolgens zogenaamd als technocraat binnen komen. En zich nu op DNA lijst laten plaatsen om over de ruggen van anderen gekozen te worden en dan vervolgens weer minister te gaan spelen.
De technocraat, politicus van de paarse partij, Ashwin Adhin, is totaal de weg kwijt en blijkt na langer dan 2 jaar ministerschap, zijn ware aard als slijmerd waardig te zijn gebleven en dus geen manager blijkt te zijn.

Ingezonden: S. Sardjoe,
Lijsttrekker Mega Front District Wanica

More
articles