Hot Newz VIII (wist je dit al…?

*De populaire Jamaicaanse gospel-reggaezanger Jermaine Edwards komt naar Suriname voor het geven van een concert. Dit vindt op 30 juni in het Flamboyant Park plaats. Edwards, bekend van de grote hit ‘Make You Smile’, wordt gehaald door Stichting RM Promotion Worldwide. Naast het concert staat op zijn programma ook een seminar.
*Als we goed geïnformeerd zijn, gaat de kaseko sensatie Aptijt eind mei naar Nederland voor een korte tour. Twee optredens(op 29 mei in Club Lustig in Den Haag en op 30 mei in België)van de tour zijn al bekend.
*Boetiek Extacy heeft plannen om later dit jaar de Jamaicaanse dancehall artiest Alkaline weer naar Su te halen voor een optreden. Alkaline was er vorig jaar september samen met Tommy Lee hier.
*Het eerste optreden van de KetiKoti tour van de populaire kasekogroepKankantrie van Nederland (van 25 juni tot 4 juli) is bekend. Dit vindt op 27 juni op de Pier van Hotel Torarica plaats. Dezelfde dag staat de band ook op de All Black EverythingKetiKoti Edition party.
*Fredje Studio bekend van de Aleke Roots Riddim heeft een nieuw project, ForgivingRiddim. De officiële launch vindt op 13 juni in Havana Lounge plaats.
* Dj Cat is een grote fan van de muziek van de negentiger jaren, De naam CAT zijn de initialen van zijn familienaam Chin A Tam
*Nathalie La Rose, de nieuwe R&B popsensatie is vorig jaar augustus in Suriname geweest. Haar vurige wens is om een keertje hier te mogen optreden.

More
articles