Politieberichten

Verkeersongeval met dodelijk afloop

De 29-jarige autobestuurder Maikel Ansoe, is maandagavond overleden nadat zijn auto in de Pronkweg tegen een elektriciteitsmast aan kwam en vervolgens in de trens langs de weg belandde. Ansoe heeft ter plaatse de geest gegeven. Er zat nog een man in de auto die gewond is geraakt. Hij was gisteravond niet aanspreekbaar en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De Pronkweg bevindt zich in het politieressort Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne. Maikel Ansoe is de 17e verkeersdode van dit jaar.

Drugskoeriers door de mand gevallen

drugskoerier gepakt
Twee drugskoeriers zijn op zaterdag 11 april in twee afzonderlijke gevallen aangehouden op de J. A. Pengel Internationale Luchthaven te Zanderij. Zij zijn aangehouden door het BID-team van de politie. De eerste koerier is de 18-jarige Isiah M. Hij heeft cocaïne bolletjesgeslikt en in zijn anus gestopt. Isiah bezit de Nederlandse nationaliteit. De tweede koerier is de 45-jarige Vinodkumar D. In zijn handbagage zijn respectievelijk aangetroffen en in beslag genomen: 6 pakken ‘agar agar’ met cocaïne en 4 pakken inhoudende cocaïnebollen met een omhulsel van chocola en hagelslag. Het totale bruto gewicht van de tien pakken met inhoud is iets meer dan 4000 gram. De drugsverdachten en de drugs zijn voor nader onderzoek overgedragen aan de Narcotica Brigade. Hangende het onderzoek zijn beide verdachten in verzekering gesteld.

drugskoerier-12

Verdachte meldt zich aan

kasanpawiro johu
De voortvluchtige verdachte Jonathan Kasanpawiro alias Johu, heeft zich op zondag 12 april aangemeld bij de politie van het bureau Derde Rijweg. Hij is vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Hij is in verzekering gesteld. Kasanpawiro wordt verdacht van oplichting en verduistering meermalen gepleegd.

Jongeman raakt zwaar gewond in ‘cabaret’
Een 24-jarige man is maandagochtend mishandeld door de 26-jarige Sergio B. Deze mishandeling vond plaats te Romapit. Romapit bevindt zich in een goudconcessiegebied in het district Brokopondo. Sergio B. gooide een bierfles naar het hoofd van het slachtoffer met het gevolg dat die aan zijn hoofd gewond raakte. De verwondingen zijn van dien aard dat het slachtoffer in het ziekenhuis is opgenomen. Sergio B. is hangende het onderzoek aangehouden en opgesloten. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de mannen ruzie kregen in een cabaret (bordeel) om een commerciële sekswerker. Op een bepaald moment pakte de verdachte een bierfles en smeed die naar het hoofd van het slachtoffer. De fles spatte uit elkaar met het gevolg dat het slachtoffer gewond raakte.

More
articles