Ristie geeft krachten aan PING

Toenmalig ondervoorzitter van de Progressief Verheffende Partij (PVP), Denny Ristie, heeft zich aangesloten bij de Partij voor Integriteit Nationale Motivatie en Gelijke kansen (PING). “Ik heb Ramsoender Jhauw, voorzitter van PING, gevolgd en ik vind hem een heel oprechte man en dat is voor mij heel belangrijk”, zegt Ristie in een interview met De West.
Ristie geeft aan dat hij zijn krachten wil geven waar dat nodig is. In dit geval is het bij PING. De partij is er om het goede voor Suriname te brengen, Ristie merkte op dat de voorzitter van de partij heel serieus is. Hij vindt dat de voorzitter samen met zijn team een grote prestatie gaat leveren door middel van de voorbereidingen voor de campagnes. De media die zal worden ingezet en het geld dat daaraan zal worden besteed, zijn een onderdeel van de campagnevoorbereiding.
“Mijn hoogste doel is dat elke partij elkaar als broeders omarmt om het goede voor Suriname te kunnen brengen”, stelt Ristie. Hij geeft aan dat partijen niet onpartijdig zijn en kleinere partijen niet steunen. Volgens Ristie, wordt PING met een korreltje zout genomen door andere partijen. Dit maakt Ristie niets uit, omdat hij zich inzet voor oprechtheid. Hij zegt dat hij zich zal inzetten voor alles wat goed is voor Suriname, ongeacht welke partij.
Hij geeft verder aan dat PING een jonge partij is die door haar prestatie het toch zo ver heeft kunnen brengen om in enkele districten mee te doen aan de aanstaande verkiezingen. Ristie staat op de kandidatenlijst van Paramaribo op no.8. “Ook al word ik niet gekozen, ik zal mij blijven inzetten”, zegt hij ten slotte.

More
articles