Nathalie La Rose verovert Amerika

De Nederlandse zangeres met Surinaamse roots Natalie La Rose, verovert Amerika met haar eerste single ‘Somebody’. Het nummer doet het ook ontzettend goed in de States. Ze steeg afgelopen week van de 15e naar de 13e positie in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Op iTunes staat ‘Somebody’ inmiddels in de Top 10.
“Heel mooi begin. Ik moet nog harder gaan knokken nu het balletje aan het rollen is”, reageerde ze in het interview met de Nederlandse jongeren radiozender FunX. Natalie werkt momenteel natuurlijk hard aan de opvolgers van de track. “Ik ben nu volop bezig met het schrijven en opnemen van m’n EP. Het wordt een EP met ongeveer vier à vijf nummers en het komt begin mei uit,”
La Rose werkt onder andere samen met de producers van haar hit ‘Somebody’, Rock City (Usher – I Don’t Mind, Rihanna – Man Down) en RedOne (Lady Gaga). “Ik heb een nummer met hem (RedOne) opgenomen en ik ben er best wel blij mee”, zei ze. Naast deze producers werkt de getalenteerde zangeres ook met een aantal bekende songwriters.
Nathalie La Rose (26) werd in Amsterdam, Nederland geboren. Haar ouders zijn van Surinaamse afkomst. Tot voor kort zat ze nog bij het platenlabel IMG van Flo Rida, maar een aantal weken geleden te-kende de zangeres bij Universal Music Group.

More
articles