Winst voor nieuwkomers in troefcall warming-up

(Foto: Regillio Derby)

Nieuwkomers ‘t Hofje en The Joker Boys hebben hun aanwezigheid in de troefcallcompetitie meteen laten gelden door bij de start van het warming-up toernooi van respectievelijk Olaria en Trekkers te verslaan.
In een zeer spannende wedstrijd tegen Trekkers trok The Joker Boys aan het langste eind. Trekkers won de eerste ronde met 19-16. The Joker Boys kwam in de tweede en derde ronde sterk terug en won deze met respectievelijk 22-16 om 19-16. Een spannende vierde tevens laatste ronde eindigde onbeslist (16-16), waardoor The Joker Boys de partij met 6 punten verschil won. De hoogste score bij The Joker Boys was voor Wesly Rose en Alfred Biekman met 28 punten. Bij Trekkers waren dat Frans Burleson en Henry Windzak met 23 punten.
‘t Hofje klopte Olaria met 83-60. De hoogste bij ‘t Hofje kwam van de koppels Richenel Irion/Arno Borkulo en Ricardo Noslin/Giliano van Laarsen elk met 25 punten. Bij Olaria hadden Samir Gobind/ Devanand Ramcharan met 24 punten de hoogste score. Overigens speelde Olaria de wedstrijd met drie koppels.
Kampoe won met 71-66 van Toppers. Hoogste score: Kampoe: Tony Prasad/Mahtabsing 22 punten. Toppers: Armand Zinhagel/John ‘O Bryan 27 punten. Ook Toppers speelde de wedstrijd met drie koppels.
Tot nu toe zijn de beste verliezers de ploegen van Toppers en Trekkers met een saldo van -5 om -6.
Voor vanavond staan de volgende wedstrijden op schema: Sudhar-SMC; Formula-Paloeloe; Shaktie-Kolebrie en Jai Gandhi-Openbaar Groen.

More
articles