Buitenlandse worstelaars gearriveerd

(Foto: SWF)

Een groot deel van de buitenlandse delegatie voor het Olibis Internationaal Worstelgala is al gearriveerd in Suriname.
Zondagavond kwamen worstelaar Robbie van Straten en Olympisch scheidsrechter Ron Visser vanuit Nederland aan in Suriname. Maandagavond landde de delegatie uit India, na een lange reis vanuit Delhi via Amsterdam, in Suriname.
Deze delegatie bestaat uit de worstelaar Pardeep Kumar en coach Subhash Chand.
Vanavond komen de laatste buitenlanders aan in Suriname, waaronder Melvin van Suijdam en Alex Paulanyi uit Nederland en Manuel Lorenz uit Duitsland.
In zijn eerste boodschap vertelt de bescheiden Indiër Kumar dat hij hier gekomen is om te winnen en zijn tegenstander Van Suijdam zeker zal verslaan. Zijn coach Chand geeft aan dat ze in India een heel goede voorbereiding achter de rug hebben voor dit toernooi. Onder leiding van Chand zijn eerder twee Indiërs naar Suriname gekomen, te weten Joginder Kumar en Sandeep Kumar. ‘Joginder was een professional van topklasse, maar ik kan je zeggen dat Pardeep beter is dan Sandeep’, aldus de coach.
De lokale Surinaamse jongens die internationale partijen zullen worstelen zijn Rafael Quartier, Patrick Tran van Can, Mohamed Chiragali, Soerdas Roepa en Fernando Ghoerahoe.
De Nickeriaanse Widesh Ramcharan, worstelaar van het jaar 2014, is uitgevallen door een ribkneuzing opgelopen tijdens de training afgelopen week.
Het worstelgala, georganiseerd door de Surinaamse Worstel Federatie (SWF), wordt gehouden op zondag 29 maart in de Anthony Nesty Sporthal.

More
articles