Messentrekker ‘Roma Pit’ aangehouden

Date

Het Arrestatie Team van de politie, is donderdag jongstleden erin geslaagd de 20-jarige messentrekker Macheco v.d. K. aan te houden en over te dragen aan de politie van Brokopondo. Dat laat de PR-afdeling van het Korps Politie Suriname op haar website weten. Macheco wordt ervan verdacht op zondag 8 maart een collega-goudzoeker met een mes te hebben neergestoken te Roma Pit in Brokopondo. Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen in de buikstreek in het ziekenhuis opgenomen. Na zijn daad maakte Macheco zich uit te voeten en was sindsdien voortvluchtig, totdat hij is aangehouden door het Arrestatie Team. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat het latere slachtoffer een goudmat had geleend aan Macheco. Toen de man zijn goudmat terug wilde hebben, ontstond er ruzie tussen hem en Macheco. Op een gegeven moment pakte Macheco een mes en stak het slachtoffer daarmee in zijn buikstreek. Het mes waarmee het feit is gepleegd, is gevonden en in beslag genomen. Macheco is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

More
articles