SCV blijft ongeslagen in finaleronde Livorno

(Foto: Regillio Derby

SCV is na drie wedstrijden in de eerste klasse finaleronde van de Livorno Sport Organisatie (LSO) nog steeds ongeslagen. De koploper in de groep van zes finalisten won zondag met 2-1 van Jivan Jotie. Jivan Jotie, dat de finaleronde als nummer 1 met twee bonuspunten inging, verloor voor de tweede keer in drie wedstrijden tegenover slechts één winstpartij. De ploeg wist nog wel een 1-0 voorsprong te nemen via een treffer van Rosano Salim in de dertiende minuut, maar na de rust vonden Romeo Ceder en Ritesh Naigi ook het net voor SCV. Dit gebeurde nadat Leonan Lima Baros van Jivan Jotie al in de 52ste minuut mocht gaan douchen vanwege een rode kaart.
In een andere partij maakte Vredenburgstar met 6-0 korte metten met FC ADO. De ruststand was 3-0. Voor Vredenburgstar scoorde Serginhio Atmo vier keer. De andere doelpunten kwamen van Derrick Mollyneaux en Otrie Tiapoe.
6.FC ADO 0 uit 3
In de tweede klasse finaleronde won Real Fredrikshoop met 1-0 van Jong Jivan Jotie. De enige treffer werd al in de eerste minuut gescoord door Melvin Dosoe. Rood was er voor Marciano Dosoe (Real Fredriks-hoop) en RishiKoemar en Rajeskumar Nackhed van Jong Jivan Jotie.
Caravan 2010 klopte KD 2011 met 3-0. De ruststand was 1-0. Voor Caravan 2010 vonden Cheraldo Banda, Marcinio Hardley en Bramhanand Jhinkoe het net. Wishaal Parmessardin van Caravan 2010 werd roodgekleurd.