Bouterse verrast publiek op Lustig Phagwa Fest

President Bouterse was er als verassing gisteren tijdens de Lustig Events ‘Gives Back’ Phagwa Fest op het Onafhankelijkheidsplein. Toen de bekende Dj Chuckie (artiestennaam van Clyde Narain) aan het afdraaien was, kwam Bouterse het podium op. “Al regent het, al stormt het.. we blijven hier, want we hebben Dj Chuckie in the House”, aldus Bouterse. En zo hield Bouterse het publiek even bezig. Hij sprak het publiek toe en wenste een ieder Subh Holi toe.
Het publiek was, zoals elk jaar, weer hype en enthousiast. Ook was het event heel druk bezocht. Chuckie is al enkele jaren hoofdact van dit groot evenement. Chuckie die zelfs Surinamer is, vond het weer reuze gezellig om op eigen bodem zijn dj kunsten te laten zien. Samen met het publiek nam hij een ‘selfie’ met zijn Iphone die hij vervolgens op zijn Instagram postte. “Ik laat de hele wereld zien hoe geweldig jullie zijn.” Na zijn optreden, vertrok hij meteen richting de Johan Adolf Pengel Luchthaven, waarna hij terugkeerde naar Aruba, waar hij momenteel woont.
Het festival dat van 12.00 uur tot en met 00.00 uur duurde, was vrij voor een ieder. De bezoekers werden naast house mix muziek door Chuckie, verwend met een geweldig festival met topartiesten, groepen en dj’s, namelijk: NutzBeatz uit Aruba, Oefmeister, Ambro G, Splashmaster Gilly, Cat, Loco Mo-Co en Marcel. In de live area waren het: Aptijt, Express en Danza uit Nederland, The Future Club, Kasimex House Band, Madan Tulsie & Friends.

More
articles