Jivan Jotie onderuit tegen Welgedacht C

Jivan Jotie heeft zondag zijn derde nederlaag van het seizoen en eerste in de eerste klasse finaleronde van de Li-vorno Sport Organisatie (LSO) geleden. De ploeg ging tegen s.v.Welgedacht C met 1-3 on-deruit. Lorenzo Lamafoe open-de al in de tiende minuut de score voor Welgedacht C. In de 35ste minuut maakte Ha-rold Komis gelijk, maar Lama-foe scoorde in de 80ste minuut voor de tweede maal en na acht minuten was Sarvaino Pinas ook succesvol.
Eendracht kan de last maar niet van zich afzetten. De re-gerend kampioen, die al zeer moeilijk de finaleronde haal-de, verloor zijn eerste partij in de finaleronde en gisteren was het opnieuw puntenverlies te-gen Vredenburgstar. Het werd 1-1 na een 1-0 ruststand voor Eendracht. Andy Amalensie scoorde in de 24ste mi-nuut voor Eendracht. In de 63ste minuut bracht Iwan Ave de tegenpartij langszij.
Jivan Jotie, dat de finaleronde als koplo-per met twee bonuspunten begon, is na twee wedstrijden nu tweede met 5 punten. Welgedacht C leidt de finaleronde met 7 punten. De ploeg startte deze fase als nummer 2 met 1 bonuspunt.
6.FC ADO         0 uit 1
In de eerste klasse verliezersronde won a.s.Highwaystar na een ruststand van 1-0 met 3-1 van Hindelaya. Marciano John-son, Ganga Kedar en Roxanno Martosoe-katmo scoorden voor a.s.Highwaystar en Rishi Ramnarain voor Hindelaya.
In de tweede klasse won s.v.Amor met 5-0 van KD 2011. De ruststand was 1-0. De treffers kwamen van: Gerzinho Lentin, Nevil Pinas en Guillermo Redout (3x).
Programma: Woensdag 4 maart: 18:30 uur tweede klasse finaleronde Hindboys-s.v.Amor en 20:20 uur eerste klasse fina-leronde SCV-FC ADO. Zondag 8 maart: Tweede klasse: 10:30 uur Jong Jivan Jo-tie-Real Fredrikshoop en 12:30 uur Ca-ravan-KD 2011. Eerste klasse: 14:30 uur Jivan Jotie-SCV en 16:30 uur FC ADO-Vredenburgstar.