SCSV Barka wint toernooi op St.Maarten

SCSV Barka, de semi-kampioen in de veteranenklasse van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB), is afgelopen week kampioen geworden van het 35+ Internationaal Futsal Toernooi op St. Maarten. In de finale werd Fun Makers, een team bestaande uit op St.Maarten woonachtigde Surinamers, met 2-1 verslagen.
SCSV Barka nam voor de derde opeenvolgende keer deel aan dit toernooi, dat in het LB Scot Auditorium te Philipsburg werd afgewerkt.
Op de eerste speeldag kwam won Bar-ka in poule A met 8-3 van Emile Photo-shop. De doelpunten van de Surinaamse ploeg kwamen van Derrick Garden (3x), Radjesh Hindori (2x), Harvy Karansingh, Deepak Gangadin en Anand Salik.
Hierna werd Risc Takers, de kampioen van 2014, met 7-2 teruggestuurd dank-zij treffers van Derrick Garden (3x), Ra-djesh Hindori (2x), Faizel Goelamnabi en Kenneth Raghosing.
Op de tweede speeldag kwamen de teams in poule B tegen elkaar uit, ter-wijl op de derde speeldag de halve finales en finale werden gespeeld. In de ene halve finale won Barka met 8-3 van Presi-dente. Radjesh Hindori (4x), Navin Ramdhani, Anand Salik, Derrick Garden en Anil Chauthie vonden het net voor Barka, dat in de finale met 2-1 langs Fun Makers ging door doelpunten van Hindori en Garden.
De lokale Surinaamse gemeenschap heeft enthousiast geparticipeerd aan het toernooi en bood de semi-kampioen van de SZVB alle ondersteuning tijdens haar trip. De delegatie van SCSV Barka is intussen teruggekeerd naar Suriname.

More
articles