Paraguay nog steeds ongeslagen bij Para Sportbond

Het team van Paraguay heeft nog steeds een ongeslagen status in de strijd om het kampioenschap bij de Para Sportbond (PSB). Zeven teams zijn momenteel bij de PSB verwikkeld in een intense strijd om vier beschikbare plaatsen in een kampioensronde. Het gaat om de teams van Locomotief, Paraguay, Cirona, Osembo Sport Vereniging (OSV), Span-tu, Vlaamse Leeuw (VL) en Real Meursie.
De teams komen in de algemene ronde tweemaal uit tegen elkaar en de top-4 gaan aan het einde van de algemene ron-de over naar de kampioensfinale.
Paraguay schijnt op dit moment de beste kaarten te hebben om zich als eerste te plaatsen voor de kampioensfinale, omdat deze roemrijke voetbalploeg van de PSB na 8 wedstrijden de lijst aanvoert met 22 punten. Afgelopen weekeinde won Para-guay met 4-0 van Vlaamse Leeuw (VL), dankzij een hattrick van Jürgen Entingh en 1 doelpunt van clubgenoor Moreno Vyent. Paraguay sloot het duel af met tien man, omdat Gregory Vyent de rode kaart kreeg, terwijl bij VL de spelers Furnen Woudman en Foriano Sno rood werden gekleurd.
Het was de zevende overwinning van Paraguay. De ploeg, die vele kampioenschappen van de PSB op zijn naam heeft, speelde slechts 1x ge-lijk. Andere grote kanshebbers op dit moment zijn Real Meur-si en Locomotief. Locomotief bezet na 9 wedstrijden nu de derde positie met 18 punten, 1 punt minder dan Real Meursi, die runner-up is met 19 punten uit 10 wedstrijden. Zondag waltse Real Meursi met 7-0 over Cirona door goals van: Romiel Koedemoesoe 2x, Mi-quel Eduards, Gilberto Cronie 3x en Jonathan Eduards.
Cirona sloot dit duel af met 10 man vanwege de rode kaart van Regillio Amoida, terwijl bij Real Meursi Donovan Rhe-men tegen de rode kaart aanliep.
De PSB-competitie wordt zondag aan-staande vanaf 13.30 uur vervolgt in het Nacionello Sportpark aan de Tout Lui Fautkanaalweg met de volgende krakers: Real Meursi-Spantu en Locomotief-OSV.
Stand:
1.Paraquay         22 uit 8
2.Real Meursie         19 uit 10
3.Locomotief         18 uit 9
4.OSV             15 uit 8
5.Spantu         9 uit 9
6.Vlaamse Leeuw     7 uit 9
7.Cirona         0 uit 9
(DRP)

More
articles