Nieuwe EP van A Mili gepland voor dit jaar

Het nieuwe Extended Play (EP) van A Mili, artiestennaam van Milaisa Breeveld, staat gepland voor dit jaar. Dit vertelt A Mili aan Teenie West. Een EP is een verkorte versie van een album. Haar single ‘Geblinddoekt’, die zeer gewild is onder haar fans, zal ook op de EP komen te staan. De EP zal bestaan uit 6 tot 8 tracks en uit de gekozen liederen zal de naam van het EP voortvloeien. Er is volle aandacht voor de EP, maar A Mili’s prioriteit is het succesvol afronden van het Conservatorium Suriname, waar zij deel van uitmaakt als zangeres. “Daarna focus ik op mijn EP en diverse muziekproducties, zoals jingles en voice-overs, maar ook zal ik individueel of in groepsverband van mij laten horen en zien’, zegt A Mili.

a mili 2De jonge zangeres/componist, schrijft haar nummers niet voor een bepaalde doelgroep, maar vanuit haar inspiratie. Die inspiraties kunnen dingen om haar heen zijn. “Ik ben the Messenger, storyteller. Wie zich aangetrokken voelt en wie er iets aan heeft, zal mijn liederen omarmen”, laat ze aan haar fans weten. A Mili werkt graag samen met artiesten, die het juiste gevoel hebben voor muziek. Artiesten die zij aanvoelt en die haar ook aanvoelen. “Artiesten die bereid zijn om goede muziek te leveren en zeker artiesten, die bereid zijn te gaan voor topproducties; kortom, artiesten die de lat hoog willen leggen, zodat de wereld kan genieten”, legt de ‘Geblinddoekt’ zangeres uit.
DaQuota (Daniel Kolf) die ‘spoken word’ doet, heeft ook zijn bijdrage geleverd aan de EP. De A Mili fans mogen dus de komende maanden uitkijken naar nieuwe nummers en video’s van de zangeres.

More
articles