Titelprolongatie lijkt verkeken voor Eendracht

De titelprolongatie in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) lijkt een verkeken zaak voor Eendracht. De regerend kampioensploeg, die zich al met hakken over de sloot voor de finaleronde plaatste, verloor zondag haar eerste partij in de fi-naleronde met 1-2 van Jivan Jotie, die zich als nummer 1 voor de finaleronde plaatste.
Jivan Jotie won na een ruststand van 1-0, door doelpunten van Orviel Paramie en Ngewette Pinas. De laatstgenoemde scoor-de als speler van Eendracht in eigen doel. Voor Eendracht scoorde Leonan Lima Barros.
Jivan Jotie dat de finaleronde met twee bonuspunten startte leidt de dans dus met 5 punten. Eendracht is vijfde in de groep van zes finalisten met 0 punten.
s.v.Welgedacht C volgt als tweede met 4 punten. De ploeg startte de finalefase met 1 bonuspunt en won zondag met 2-1 van FC ADO, eveneens na een 1-0 rustscore. De winnende doelpunten kwamen van Djino De Switt en Giovanni Tempo. Jonathan Day scoorde voor FC ADO.
In de tweede klasse won S.V.Amor met 6-1 van Hindboys, dit na een 2-0 ruststand. Voor S.V.Amor scoorden: Gerzi-nho Lentin (2x), Silvano Mij-nals (2x), Morenzo Mijnals en Guillermo Redout.
Narish Sewradj vond het net voor Hindboys.