Robinhood ineens derde achtervolger

Robinhood is binnen een paar dagen van koploper teruggevallen naar derde ach-tervolger in de SVB eerste klasse compe-titie. De roodgroenen hadden woensdag de kans de koppositie te verstevigen maar verloren in een rechtstreekse duel om de koppositie van toenmalige nummer 2 Deva Boys, dat met 26 competitiepunten de leiding overnam. Zaterdag wonnen ook Jong Rambaan en Nishan’ 42 waardoor die naar respectievelijk de tweede en derde plaats stegen.
Jong Rambaan wees West United na een ruststand van 1-0 met 3-0 terug. Jermain Mac Donald (2x) en Romeo Jomena scoorden voor Jong Rambaan.
Nishan’42 versloeg ACoconut met 2-0, een score die al voor de rust was bereikt door doelpunten van Quincy Adams en Andrew Murray.
KD klopte Boskamp in een doelpuntrijk duel met 6-5, dit na een 5-1 ruststand. Debolha Akoela (3x), Terrance Wachter (2x) en Michel Kwadjani scoorden voor KD, Aubrey Landolf (3x) en Andwello van Zichem (2x) deden dan voor Boskamp.
Voorwaarts was met 2-0 de betere van PVV. De ruststand was 0-0. De doelpunten kwamen van Magill Homoet en Man-galvio Promes.
Papatam ging met 3-1 langs Caravan, dat bij de rust tegen een 0-2 achterstand aankeek. Jermain Pinas, Jimmy Atoembe en Gevitoen Asaiti scoorden voor Papatam en Shivo Pansa voor Caravan.
Deva Boys won woensdag na een 1-0 ruststand met 3-1 van Robinhood. Ronnie Vrede (2x) en Anthony Douglas scoorden voor Deva Boys, Jofrendi Gainsa voor Robinhood.