Schotverwonding om sekswerker afgestraft

Dilipkhoemar T., is veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar geheel onvoorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht. De vervolging had twee jaar geëist, maar wegens gezondheidsredenen week de rechter daarvan af. De beklaagde heeft het slachtoffer, Clyde V., ernstige letsels toegebracht door met een jachtgeweer op hem te schieten op 1 november 2014.
De beklaagde had er moeite mee dat het slachtoffer stond te praten met een Braziliaanse sekswerker waarmee de beklaagde zelf ook geregeld contact heeft. Het slachtoffer verklaarde dat hij niet weet of de beklaagde en de vrouw een serieuze relatie hebben, maar dat de beklaagde wel vrouw en kinderen heeft. Die wonen niet bij hem in, maar komen wel bij hem langs. Verder had hij geen idee dat het praten met de dame zo een gevaar kon zijn. Hij hoorde dat de beklaagde naar hem riep dat hij de vrouw niet moest lastigvallen.
Voordat hij goed en wel kon reageren, hoorde en voelde hij een schot. Hij rende zo goed en zo als kwaad het ging de straat op. Er zitten nog kogels in zijn lichaam, omdat de chirurg aan heeft gegeven dat de wond eerst goed moet drogen, voordat die verwijderd kunnen worden. Het had volgens het medisch rapport een haartje gescheeld of het slachtoffer was overleden. De beklaagde hield zich enkele dagen schuil voordat de politie hem uiteindelijk in de kraag vatte. Het wapen waarvoor hij geen vergunnig had, stond hij ook af. Hij is eerder veroordeeld voor zwaar lichamelijk letsel en illegaal vuurwapenbezit.

More
articles