Moolchandani en Jawahir tafeltenniskampioenen

Kunsh Moolchandani en Adesh Jawahir hebben zich gisteren ook gekroond tot tafeltenniskampioenen van Suriname.
Dat deze zij in respectievelijk de U-13 en U-18 klasse tijdens de Nationale Kampioenschappen van de Surinaamse Tafeltennis Bond (STTB).
Maandag rondde de wedstrijdcommissie van de STTB met de wedstrijden in de U-13 en U-18 klasse de laatste fase van deze Nationale Kampioenschappen af.
In de U-13 klasse deden er 14 spelers mee en acht in de U-18. De wedstrijden werden gespeeld in de zaal aan de Zinniastraat. De spelers in de U-13 klasse waren onderverdeeld in drie poules. Uit elke poule gingen de nummer 1 en 2 over naar de volgende ronde, te weten:
Moolchandani, Adiel Bochwani, Lex Cheung, Auguillio Mohamed, Joushua Getrouw en Jaïr Kartotaroeno. In de halve finale wonnen Mohamed en Moolchandani van respectievelijk Cheung (11-6/12-14) en Bochwani (11-8/11-3).
In de wist Moolchandani met 3-0 te winnen van Mohamed en werd hij hiermee ook kampioen in de U-13. Eerder in het toernooi behaalde Moolchandani ook de titel in de U-11 klasse.
Eindrangschikking U-13:
1.Kunsh Moolchandani
2.Auguillio Mohamed
3.Adiel Bochwani/Lex Cheung
In de U-18 klasse waren de acht spelers onderverdeeld in twee poules van vier.
Noemi Pawiroredjo, Adesh Jawahir, Jared Soogea en Kono Abbas plaatsten zich voor de kwartfinale, waaruit Pawiroredjo, Soogea, Jawahir en Abbas doorstootten naar de halve finale. In de halve finale won Soogea met 3-2 van Pawiroredjo en Jawahir klopte Abbas met 3-1.
In de eindstrijd won Jawahir in een enerverende partij met 3-1 van Soogea.
Eindrangschikking U-18:
1.Adesh Jawahir
2.Jared Soogea
3.Noemi Pawiroredjo/Kono Abbas
De STTB blikt terug op geslaagde wedstrijden en bereidt zich nu voor op het komend Paghwa-toernooi.