Nieuwe theatershow Jetty Mathurin

Jetty Mathurin staat vanaf vandaag zaterdag 14 februari in de Nederlandse theaters met haar nieuwe onewomanshow ‘#LOL’. De diva van het geëngageerd cabaret wilde eigenlijk dat dit haar afscheidstournee zou worden. “Na 30 jaar solovoorstellingen was het tijd om te stoppen vond ik, maar dat mag ik niet van mijn impresariaat, mijn kinderen en de mensen die me aanspreken op straat. Volgens hen is er niemand anders in het theater die hetzelfde beeld vertegenwoordigt. Ze hebben gelijk”, aldus Mathurin.
De voorstelling #LOL gaat over de veranderende tijd. Jetty Mathurin omarmt met haar nieuwe show met lol haar publiek. In deze interactieve show reageert ze direct op de mensen in haar theaterhuiskamer. Don’t face your problems. Facebook ze! Post die lollige post. Tweet Jetty het hemd van het lijf. Jetty 2.0 #LOL.

Jetty Mathurin aka Taante is een creatieve duizendpoot. Naast theatermaken, en acteren, kan ze ook goed zingen en presenteren of zelfs colums schrijven. Mathurin is van huis onderwijzeres en logopediste.

More
articles