Nog meer accu’s in beslag genomen

Hangende het onderzoek in verband met de diefstallen van accu’s die in gebruik zijn bij de telefoonbedrijven, heeft de politie nog meer personen aangehouden. Er zijn ook meer accu’s in beslag genomen. Tussen donderdag 29- en zaterdag 31 januari, zijn zes personen aangehouden en in verzekering gesteld en zijn 60 accu’s in beslag genomen.
Tot en met gisteren zijn nog vier personen in verzekering gesteld. Het aantal in beslag genomen accu’s, is nu opgelopen tot 90. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen plaats zullen vinden. Er wordt nog steeds een beroep gedaan op personen die deze accu’s gekocht hebben, om in contact te treden met de politie. Dit ter voorkoming van het feit dat zij in ernstige problemen kunnen komen met de politie en met de justitie.

More
articles