Oudste DC leidt tweede keer verkiezing

De 69-jarige districtscommissaris (dc) van Para, John de la Fuente, zei gisteren na zijn beëdiging als voorzitter van het hoofdstembureau in het Lala Rookhgebouw in een gesprek met De West dat hij voor de tweede keer de verkiezingen die op 25 mei zullen plaatsvinden, gaat leiden. ,,Bij deze verkiezingen zijn er veel districtscommissarissen die voor het eerst zullen hakken met dit bijltje en daarom is er ondersteuning gevraagd van mensen met ervaring zoals ik”, merkt hij verder op. “Ik ben er voor en ik ga ervoor”, aldus de dc van Para.
De la Fuente heeft zich reed georiënteerd en heeft gemerkt dat zijn voorganger een hele goede job heeft gedaan. “Ik geloof dat alle Paranen trots op hem mogen zijn. Het is nog niet helemaal wat het wezen moet, want de ontwikkeling blijft niet stilstaan. Er zijn nog een aantal zaken die gedaan moeten worden. Een tevreden mens is een dood mens”, zegt De la Fuente. We moeten altijd proberen te streven naar iets beters. Het streven van elke dc is dat het district dat hij onder zijn beheer heeft, zich steeds meer ontwikkeld, zodat de mensen die er wonen, zich er ook echt thuis voelen.
Ook de dc van Saramacca, Doebay Lalismienarain, zegt in een interview met De West dat hij zich ook aan het oriënteren is in zijn district. Dinsdag heeft de bewindsman de buitenposten van het district aangedaan en hij heeft gemerkt dat deze posten adequater ingericht moeten worden met betrekking tot de behuizing. Hij zal kijken in hoeverre de middelen het toelaten om de buitenkantoren aangenamer en geriefelijker te maken voor het personeel.

More
articles