Politie ongevallen

Hand van man afgehakt

De 25-jarige Valentino D., heeft gistermiddag de linkerhand van ene M.B. afgehakt. Dit incident vond plaats nabij de kruising van de Livorno- en de Indira Gandhiweg. Valentino D. is kort na het gebeurde door de politie van Latour aangehouden. Hangende het onderzoek, is hij in verzekering gesteld. Een ruzie tussen de twee mannen is uitgelopen op een gewapende vechtpartij met als gevolg het afhakken van de linkerhand van M.B. In verband met deze zaak zijn een houwer en een mes in beslag genomen.

Vriendin steekt vriend dood

Gardner Noordzee is gisteravond overleden aan steekverwondingen die hem waren toegebracht  door zijn vriendin Naomi P. Het koppel had ruzie in een woning aan de Nieuwzorgweg, toen Naomi een mes pakte en Gardner daarmee verwondde. Gardner raakte zwaar gewond en werd per ontboden ambulance afgevoerd, maar overleed onderweg naar het ziekenhuis. Naomi P. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Roofverdachten aangehouden en opgesloten

De 36-jarige Maikel J. en de 31-jarige Narvond P., zijn vanochtend door de politie aangehouden aan de Chandipersadweg. Maikel en Narvond en nog een onbekende man, worden ervan verdacht eerder op de ochtend een gewelddadige beroving te hebben gepleegd. Drie gemaskeerde en gewapende mannen, zouden volgens de politie, een handelszaak annex woning zijn binnengedrongen aan de Bomaweg. De handelaar en twee huisbewoners zijn overrompeld, waarna de criminelen Surinaamse dollars, vreemde valuta en zaktelefoons hebben buitgemaakt. Nadat de misdadigers vertrokken waren, schakelden de slachtoffers de politie in. In de Chandipersadweg  gaf een  politiepatrouille en autobestuurder het bevel  tot stoppen. Naderhand is gebleken dat Maikel en Narvond zich in het voertuig bevonden. Bij onderzoek in de auto, zijn spullen, zoals een masker, een breekwerktuig en Surinaamse dollars en vreemde valuta aangetroffen. Maikel J. en Narvond P. zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De auto, het geld en de andere spullen, zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

More
articles