Steph zegt ‘dank’ in nieuw lied ‘The Gift’

Surinaams talent Stephanie de Randamie (23), meer bekend als Steph, zegt dank in haar nieuw lied’ The Gift’. Ze is een zangeres/tekstschrijfster, dat op bijna alle typen muziek zingt, te noemen: Rnb, Hiphop, Jazz, Reggae, Dancehall, Pop, Mellow house, Soft Rock. ‘The Gift’ staat voor gave of het cadeau. “Het zingen en schrijven zijn mijn cadeau (gave)”, zegt de dankbare Steph. De bedoeling is om met deze single en dit album Suriname en de rest van de wereld kennis te laten maken met haar talenten. Het opkomend album, waarvan de release op 29 mei 2015 is, heeft ook de naam ‘The Gift’. “Ik heb voor die naam gekozen omdat ik met dit album ook terug wil geven. Men geeft in deze harde tijd minder. Daarin wil ik een verandering brengen. Men moet meer geven, zich meer bekommeren om elkaar, en er zijn voor elkaar. We hebben elkaar nodig”, zegt Steph. Met de opbrengsten van de verkoop van de cd’s van het album, gaat Steph sociale projecten uitvoeren. Deze maand zullen er promo -cd’s van haar single ‘The Gift’ te verkrijgen zijn. Steph heeft ongeveer 2 maanden gewerkt aan dit nummer en het is opgenomen, gemixed en gemastered bij Beatmaster Records. Het instrumentale deel is door gospelzanger Asgar Koster, in elkaar gezet. Maar voor de rest schrijft ze al haar teksten zelf. Steph is al sinds het jaar 2010 actief in de muziekwereld en heeft sindsdien al drie nummers op haar naam staan, te noemen: ‘Me Tang’, ‘Taxi’ en ‘Reasons For Living’. Vorig jaar heeft ze als eerst meegedaan als componist aan Suripop 18, met het nummer ‘Wan Bun Mati’ dat gezongen werd door de bekende Tjatjie. Dit nummer was ook geliefd bij vele Surinamers. Voordat zij als soloartiest doorging in de muziekwereld, maakte zij deel uit van het recordlabel, Beatmaster Records. Momenteel krijgt ze de nodige steun van familie en vrienden, dat is ook de reden waarom zij zich steeds verdiept in muziek.

Haar liefde voor muziek is niet te beschrijven. “Muziek is mijn leven”. Daarom wil Steph graag op internationaal vlak doorbreken. In de toekomst ziet ze zichzelf als een grote artiest die geliefd zal zijn over de hele wereld. Behalve de covers die ze dit jaar uitbrengt, zal ze ook werken aan filmproducties. Haar album ‘The Gift’ zal zeker niet haar laatste zijn, want ze weet nu al dat er wat featurings zullen zijn met een paar internationale artiesten. Welke artiesten het zijn, houdt ze nog even geheim. Met haar favorieten, Jah Cure, Alicia Keys en John Legend, zou ze op internationaal niveau heel graag samen willen werken. Nadat ‘The Gift’ aan Suriname wordt gepresenteerd, maakt Steph ook bekend met welke lokale artiesten zij in zee zal gaan.

More
articles