Kaarten WSO geschud

Alle acht finalisten bij de Wanica Sport Organisatie (WSO) zijn bekend. Het team van Toerano veroverde in een spannende slotfase van de algemene ronde de achtste tevens laatste finaleplaats, door de beslissingswedstrijd tegen Madboys te winnen. Het werd een 4-1 eindscore na vrije trappen vanaf de 11m-stip. De reguliere speeltijd van 90 minuten en een verlenging van 2×10 minuten hadden geen beslissing kunnen brengen, wat noopte tot de beslissende vrije trappenreeks. Toerano voegt zich dus bij de zeven andere finalisten, die vanavond onder het toeziend oog van het WSO-bestuur de trekking zullen doen tijdens de finaleloting. Deze loting vormt onderdeel van de Algemene Ledenvergadering (alv) die vandaag door het WSO-bestuur wordt belegd en ook als agendapunt heeft: evaluatie van de algemene ronde. Als hoofdmoot staat op de agenda de prijsuitreiking aan de winnaar van de algemene ronde, te weten Futu Na Keba (FTN). FTN eindigde als kampioen van de algemene ronde door de beslissingswedstrijd om de eerste plaats met 2-0 te winnen van Wanhattie. Robby Bodji (25) en Denny Petrusi (29) scoorden zondag in het George Deul Stadion te Hanna’s Lust de winnende goals voor FTN, dat samen met debutant Toerano, Wanhattie, Young Rhythm, Pokigron, Sunny Point, Pontbuiten en Real Kaja in de beslissende kampioensronde strijd zal leveren om de WSO-titel alsook de twee felbegeerde tickets voor het SVB Lidbondentoernooi. (DRP)

More
articles