February 3, 2015


Hij schoot op me om een sekswerker!


February 3, 2015

‘Belly’, zoals het slachtoffer G.V., door de beklaagde in deze zaak genoemd was, getuigde vandaag tegen Dilipkhoemar T. ‘Mevrouw de rechter, ik sprak tot een Braziliaanse dame en hoorde hem zeggen dat ik die dame molesteer. Kort daarna hoorde ik een schot en voelde ik dat ik in mijn zij geraakt was”, aldus het slachtoffer. Op 1 november jongstleden werd de man beschoten met een jachtgeweer. Hij is door de chirurg behandeld, maar er zitten nog kogels in zijn lijf. Kantonrechter mr. Schatterpal, hoorde vandaag het slachtoffer. De beklaagde kreeg de gelegenheid een vraag te stellen of een opmerking te maken ten aanzien van hetgeen het slachtoffer verklaard had. De beklaagde had niets te vragen of op te merken, dus werd de zaak verder behandeld. Het slachtoffer is duidelijk nog aan het lijden vanwege de wonden. De rechter zal de chirurg laten dagvaarden voor de volgende zitting. De vervolging wil namelijk weten of er vast te stellen is dat er gericht op hem geschoten is of dat het slachtoffer per ongeluk is geraakt. De twee mannen hadden namelijk geen ruzie, zij zijn zelfs bekenden van elkaar. Het slachtoffer gaat vaak bij de beklaagde thuis en stond op de bewuste dag ook achter diens huis te praten met de sekswerker. Op vragen van de vervolging verklaarde het slachtoffer dat hij niet op de hoogte is of er een band is tussen de sekswerker en de beklaagde omdat hij weet dat de beklaagde vrouw en kinderen heeft. Die wonen niet bij hem in, maar komen wel langs. De zaak is uitgesteld tot over twee weken voor getuigenverhoor en eventueel horen van de beklaagde.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249