February 3, 2015


BBS voorkomt brand Veldhuizenlaan


February 3, 2015

Twee medewerkers van de Beveiligings- en Bijstands-dienst (BBS), hebben gisteren in de late namiddag met hun kordaat optreden een beginnende brand in een woonhuis aan de Veldhuizenlaan kunnen voorkomen. De brand werd door de vrouw des huizes ontdekt, zij belde de brandweer, maar de dienstdoende BBS ’ers Rodjan R. en Kartowirjo A., slaagden er in om door middel van een haspel en een emmer met water het woonhuis nat te houden om zo verspreiding van het vuur te voorkomen. Om 17:50 uur arriveerden de leden van de Brandweer en voerden zij verder bluswerkzaamheden uit. Zij constateerden een elektrische brand, daar de zekeringskast en de kabels brandkenmerken vertoonden, waarschijnlijk is de brand begonnen in een berging, gesitueerd nabij het woonhuis.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249