February 2, 2015


Jairam wordt kandidaat op lijst Nickerie


February 2, 2015

Hoewel de onderhandelingen binnen de V7 partijen nog gaande zijn  met betrekking tot het invullen van de kandidatenlijsten in de verschillende kiesdistricten,  zegt NPS-voorzitter, Gregory Rusland, ervan uit te gaan dat zijn partij in Nickerie de vijfde plaats zal innemen op de V7 lijst van Nickerie. Volgens de NPS-voorzitter wordt PVF’s Jairam de kandidaat van de NPS in het rijstdistrict. Hij benadrukt daarbij dat het uiteindelijk de structuren zijn die de voordracht moeten doen aan het hoofdbestuur die op zijn beurt voor eventuele goedkeuring naar het Congres gaat met de voordrachten. De groene partij is de vorige maand een samenwerking aangegaan met de PVF van Soedeschand Jairam, in de districten Nickerie en Saramacca. De partijen hebben zaterdagavond in Nieuw-Nickerie samen een infocentrum in gebruik genomen. Het NPS-PVF infocentrum dat door de twee partijvoorzitters officieel is geopend, staat op de hoek van de Lashley- en de Hendrikstraat. Behalve de opening van het centrum heeft de NPS-voorzitter ook vijf onderafdelingen van de diverse ressorten in Nickerie geïnstalleerd, terwijl de PVF-voorman ook een PVF-kernbestuur geïnstalleerd heeft. Rusland gaf tijdens de bijeenkomst de boodschap mee aan de aanwezige NPS’ ers, PVF’ers en de overige aanwezige V-7 partijen (DA-91, SPA, en VHP), dat het dringend nodig is dat er verandering komt in het bestuur van het land, gezien de misstanden die er vandaag de dag zijn. De voorzitter van de groene partij geeft aan dat er verandering nodig is, volgens hem biedt de V-7 een alternatief door de combinatie met anderen partijen. Ook de bijzondere samenwerkingsvorm die de partij met de PVF is aangegaan, biedt volgens Rusland een basis voor een goede toekomst.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249