January 31, 2015


(Foto Regillio Derby).

Vanwege rust President niet op wijkvergadering


January 31, 2015

“De president, de enige volksleider die we hebben in het land, kon niet aanwezig zijn. Ik vind het zo jammer”, aldus de conferencier Gino Ravenberg. Rond 22.00 uur in de avond werd de mededeling gedaan dat de president niet aanwezig kon zijn, maar dat zijn vrouw, Ingrid Bouterse-Waldring, er wel is. De NDP’ers waren erg teleurgesteld. “Brada nanga sa sorry, mijn man kan er niet zijn. Hij laat zich verontschuldigen. Ik hoop dat u ook een beetje blij bent met mij”, waren de woorden van First Lady. De minister van Openbare Werken, Rabin Parmessar, moest zijn toespraak onderbreken om de First Lady aan het woord te laten om de president te verontschuldigen. Hoewel de First Lady haar best deed, lukte het haar niet om het telleurgestelde publiek rustig krijgen. Ook de NDP ondervoorzitter, Ramon Abrahams, heeft zich verontschuldigd voor de absentie van de NDP-voorzitter.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249