Robinhood vergist zich niet tegen Papatam

(Foto: Regillio Derby)

Robinhood heeft zich zondag niet vergist tegen Papatam. De roodgroene formatie verspeelde vorige week dinsdag tegen Nishan’42 de kans om in de SVB eerste klasse in te lopen op koploper Deva Boys. Het werd toen 1-1. Echter herstelde Robinhood zich zondag door Papatam met 3-2 te kloppen. De ploeg die eind vorige seizoen uit de hoofdklasse degradeerde is met 20 punten uit tien wedstrijden nu slechts twee punten verwijderd van Deva Boys. Deva Boys zelf kon donderdag niet winnen van PVV. Bij aanvang van de tiende speelronde speelden de ploegen na een 0-0 rustscore 1-1 gelijk door doel-punten van Roche Pakoen van PVV en Maikel Watson van Deva Boys.
Zaterdag kwamen Nishan’42 en Jong Rambaan niet verder dan 0-0, terwijl Voorwaarts op dezelfde dag met 3-1 won van Boskamp. Bij de rust leidde Voorwaarts met 2-0. Robin Haynes (2x) en Magill Homoet vonden het net voor Voorwaarts, Aubrey Landolf deed dat voor Boskamp.
West United wees ACoconut met 1-0 terug, dit na een 0-0 ruststand. Maglon Gonsalves scoorde voor West United.
Caravan klopte KD ook met 1-0. De ruststand was 0-0. Het doelpunt werd gescoord door Inaldo Pansa van Caravan.
Stand na tien speelronden:
1.Deva Boys 22 punten
2.Robinhood 20 punten
3.Jong Rambaan 19 punten
4.Caravan 18 punten
5.Nishan’42 17 punten
6.PVV 15 punten
7.Papatam 15 punten
8.ACoconut 13 punten
9.Voorwaarts 12 punten
10.West Utd 12 punten
11.Boskamp 4 punten
12.KD 1 punt
Topscorers: Inaldo Pansa (Caravan) 10, Ronnie Vrede (Deva Boys) 9, Nawalka Tooy (ACoconut) 7, Roxey Fer (Robinhood) 6, Giovanni Tiendarie (PVV), Andrew Murray (Nishan’42), Magill Homoet (Voorwaarts), Carlos Loswijk (Jong Rambaan) en Garvin Grant (West United) elk 5 doelpunten.
Vanwege het ABCS toernooi wordt er het komend weekeinde niet gespeeld.
Het programma wordt op woensdag 4 februari aanstaande hervat.
Het schema van de 11e speelronde is dan als volgt:
Woensdag 4 februari: 20:00 uur Deva Boys-Voorwaarts (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion). Donderdag 5 februari 20:00 uur Robinhood-Caravan (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion). Zaterdag 7 februari om 16:30 uur: ACoconut-Papatam (Brokopondo); Boskamp-Nishan’42 (Jacques Eliazer Stadion); West United-PVV (Letitia Vriesde Sportcentrum) en Jong Rambaan-KD (Nacionello Sportpark).

More
articles