Vredenburgstar en Highwaystar delen punten

(Foto: Regillio Derby)

Vredenburgstar en Highwaystar hebben donderdagavond de punten broederlijk gedeeld in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO). Het duel eindigde 3-3 na een 1-0 voorsprong in het voordeel van Vredenburgstar. Serginho Atmo scoorde in de 39ste minuut het eerste doelpunt namens Vredenburgstar. In de 53ste minuut scoorde Roxanno Martosoekatmo de gelijkmaker voor Highwaystar, waarna hij in de 64ste minuut zijn ploeg op rozen zette. Vijf minuten later bracht Fabian Reemnet Vredenburgstar alweer langszij: 2-2.
Teamgenoot Iwan Ave leek in de 78ste minuut de winnende treffer te hebben gescoord, maar in de 89ste minuut scoorde Avinaash Mongon in eigen doel waardoor de partij 3-3 eindigde.
In de tweede klasse won s.v. Amor met 4-1 van Real Fredrikshoop, dit na een 1-0 rust-score. De doelpunten van s.v. Amor kwamen van Gerzinho Lentin (2x) en Nevil Pinas (2x).
Voor Real Fredrikshoop scoorde Ritishkoemar Mehilal.
Geel was er voor Jhonathan Soeroewidjojo van Real Fredrikshoop.
Programma zondag 25 januari: Tweede klasse: 10:30 uur Cruzeiro-Caravan en 12:30 uur HVV-Jong Jivan Jotie.
Eerste klasse: 14:30 uur FC ADO-Hindelaya en 16:30 uur BKV-Eendracht.