Gio ook in programma Soixante Neuf

Na een dik uitverkochte eerste editie is Soixante Neuf 31 januari weer terug voor een tweede daverende editie in de hotste club van Leeuwarden: Red! Voor deze editie komt niemand minder dan Nederlands nummer 1 R&B zanger Gio zijn skills ter gehore brengen. Ondanks dat Soixante Neuf door heel Nederland actief is en nu ook elke maand in Dubai een editie heeft, heeft de hele crew het vooral over de onvergetelijke editie in Leeuwarden. Het belooft dan ook wederom een waar spektakel te worden!
Om de eerste editie te kunnen evenaren, dan wel te overtreffen is niemand minder dan Gio in the building. Gio is bekend van zijn vele hitst zoals: Bonnie & Clyde, Van Mij, Dieper en nog veel meer. Op breed verzoek zijn de heren Smash & Aries ook aanwezig en de beste deejay van het noorden DJ Punish. Uiteraard zijn de Soixante Neuf residents Mitchell Supreme & Rodney Music ook in the house om het dak eraf te laten gaan, maar dat is nog niet alles: Live On Stage: Gio// Punish // Smash & Aries// Mitchell Supreme // Jurab en Rodney Music. Hosted by Soixante Neuf Finest. Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier!

More
articles