Twee inbrekers aangehouden

De 20-jarige Anthony E. en de 17-jarige Byon D., zijn op 20 januari respectievelijk door de politie en door buurtbewoners aangehouden aan de Gerritweg en de Kewalbansinghweg in het politie ressort Latour. Anthony en Byon waren een woning aan de Lupsonweg binnen gedrongen, nadat zij de achterdeur hadden opengebroken. Zij waren bezig het huis overhoop te halen, toen buren alarm sloegen. Zij vluchtten het huis uit met achterlating van een bromfiets en breekwerktuig. Kort daarna is Anthony E. door de ingeschakelde politie van Latour aangehouden en zijn comparant Byon D. is door buurtbewoners aangehouden en overgedragen aan de politie. De inbrekers hebben geen kans gehad om iets uit het huis weg te nemen. Dit dankzij het kordaat optreden van de buurtbewoners.

More
articles