Vasas bindt rivaal Puwa Nani aan zegekar

(Foto: Regillio Derby)

Vasas heeft zondag rivaal Puwa Nani aan zijn zegekar gebonden in de voetbalcompetitie van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB). Vasas won het treffen met 2-1, mede dankzij een eigen doelpunt bij Puwa Nani. In de twaalfde minuut passeerde de jeudige Redancio Hoogdorp zijn eigen doelman.
In de 85ste minuut verdubbelde Ritchen Simson de score voor Vasas, terwijl Jorgino Overman twee minuten later de tegentreffer voor zijn rekening nam. Voor Puwa Nani was dit de derde nederlaag op rij. Jong Aurora daarentegen won voor de derde keer op rij door Ephraim met 2-0 te verslaan, dit na een 1-0 ruststand. Fabio Jabini scoorde beide doelpunten voor Jong Aurora.
Brasur kreeg een dreun te verwerken tegen Saamaka, dat met 6-1 won na een 2-0 ruststand. Voor Saamaka was het de eerste winstpartij, na twee remises en twee nederlagen. Brasur won voor de tweede keer op rij. Tineswar scoorde in de 58ste minuut de tegentreffer voor Brasur, maar Saamaka scoorde hierna nog vier keer. De ingevallen Jason Lugard scoorde een zuivere hattrick, in de 68, 75 en 82ste minuut. De overige doelpunten kwamen van Lorenzo Akiemboto, Wilson Stedenburg en Miquel Jonathan.
Napoli blijft verliezen. De ploeg verloor voor de zevende maal op rij. Met 1-12 leed Napoli de grootste nederlaag van het seizoen. Boosdoener was Slee Juniors dat bij de rust al met een 10-1 leidde. Het duel werd in de 57ste minuut afgefloten, omdat Napoli dat al met negen spelers begon, met twee uitvallers te maken kreeg en dus zeven spelers op het veld had.