Welgedacht C nadert LSO-koploper Jivan Jotie

Welgedacht C won gisteren met 2-1 van Hindelaya en is koploper Jivan Jotie tot op een punt genaderd in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO). Djino de Switt opende in de 40ste minuut de score namens Welgedacht C, waarna Giovanni Tempo in de 54ste minuut de score verdubbelde. Zes minuten voor het eindsignaal maakte Krishan Baldewsingh er 1-2 van.
Welgedacht C staat nu met 15 punten op de tweede plaats en moet Jivan Jotie met 16 punten uit eveneens zeven partijen voor zich dulden.
Eendracht volgt met 14 punten als derde. In de eerste klasse hebben alle ploegen zeven wedstrijden gespeeld.
In de tweede klasse won The Red Rose na een 2-0 ruststand met 3-2 van Jong Jivan Jotie 2012 en HVV wees Cruzeiro met 4-3 terug, dit na een 2-1 rust-score.
9.BKV 4 punten
Topscorers: Miquel Hill (SCV) 11, Valentino Kiele (Jivan Jotie) 10, Ritesh Naigi (SCV) en Giovanni Tempo (Welgedacht C) elk 9 doelpunten.
10.HVV 6-7
Topscorers: Ian Laldhari (Interpul) 8, Guillermo Redout (SV Amor) en Gary Sowirono (Cruzeiro) elk 5 doelpunten.
Programma donderdag 22 januari: 18:30 uur tweede klasse Real Fredrikshoop-s.v.Amor en 20:20 uur eerste klasse Vredenburgstar-a.s. Highway-star. Zondag 25 januari: Tweede klasse 10:30 uur Cruzeiro-Caravan en 12:30 uur HVV-Jong Jivan Jotie 2012. Eerste klasse: 14:30 uur FC ADO-Hindelaya en 16:30 uur BKV-Eendracht.