Tussenstop hoofdklasse vanwege ABCS-toernooi

Foto: Regillio Derby

In verband met de voorbereiding van de nationale senioren voetbalselectie op deelnama aan het ABCS-toernooi heeft de SVB besloten de hoofdklasse competitie komend weekeinde even stop te zetten. Het ABCS-toernooi wordt van 30 januari tot en met 1 februari aanstaande in ons land afgewerkt. De competitie werd afgelopen weekeinde hervat na vanwege de kerstvakantie en de tweede ronde van het bekertoernooi ook al te zijn stopgezet. Koploper Inter Moenga Tapu won zaterdag met 4-0 van Takdier Boys. De ruststand was 3-0. Gregory Pokie, Joël Baja, Romano Holtuin en Giovanni Waal scoorden voor Inter Moengo Tapu.
SNL klopte Boma Star op dezelfde dag met 2-1, dit na een ruststand van 1-0. Donovan Loswijk nam beide treffers van SNL voor zijn rekening. Mitchell Kisoor scoorde voor Boma Star.
SV Notch was zondag met 2-1 (1-0) de betere van Botopasie. Edven Welkens en Orveo Anautan scoorden voor SV Notch en Bueno Wens voor Botopasie.
Leo Victor ging eveneens op zondag met 4-1 langs Excelsior, dat bij de rust tegen een 0-1 achterstand aankeek. Rejerdo Naana, Arsinio Profijt, Jude Sunday en Romano Commissie (auto goal) scoorden voor Leo Victor. Wensley Christoph vond het net voor Excelsior. Aanstaande donderdag kruisen WBC en Transvaal om 20:00 uur de degens in het AK-stadion. Dit duel zou vrijdag worden gespeeld, maar werd vanwege de regen afgelast.

More
articles