January 19, 2015


Twee gezochte verdachten aangehouden


January 19, 2015

De verdachten, Topoe en Alfredo A., werden door de politie gezocht in twee afzonderlijke strafzaken. Topoe wordt verdacht van betrokkenheid bij bromfietsdiefstallen. Twee vermoedelijke comparanten van Topoe zijn eerder al aangehouden en in verzekering gesteld. Alfredo A. wordt verdacht van betrokkenheid bij een diefstal door middel van geweldpleging te Leidingen in het district Wanica. Beide verdachten zijn op vrijdag 16 januari aangehouden door twee verschillende politie-opsporingseenheden. De verdachten zijn vervolgens overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Zij zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249