January 17, 2015


Politie vangt circa 300 kilogram cocaïnepasta


January 17, 2015

Politie-eenheden hebben gistermiddag bij een inval aan de Industrieweg Zuid (Paramaribo) ruim driehonderd en vijftig pakjes cocaïnepasta in beslag genomen. Hoewel de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname het exacte gewicht niet heeft genoemd, maken bronnen bij de politie aan de krant bekend dat het om ongeveer 300 kilogram gaat. De politie liet wel weten dat er 376 pakken met cocaïnepasta aangetroffen en in beslag genomen. De drugs was verstopt in een graafmachine. De inval vond plaats bij een machinepark vol graafmachines, vuilophaalwagens en vrachtwagens. Buurtbewoners maakten na de inval melding dat meerdere pick-ups nodig waren om de in beslag genomen drugs af te voeren. Volgens de politie zijn vier mannen aangehouden. Een van de aangehoudenen is Surinamer en drie hebben een andere nationaliteit. De afdeling Narcotica Brigade, het Bijzonder Opsporings-team en de Narcotics Intel-ligence Unit zijn belast met het onderzoek in  deze zaak.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249