Nieuwe CD Aptijt bestseller

De nieuwste, tevens elfde cd ´Gado Gave´ van de nummer één kasekoband van Su, is net als de vorige cd´s ook een bestseller te noemen. Dit zegt voorman Michael Deira. “ Weken voordat de schijf op de markt verscheen, was er al een grote vraag. Niet alleen in Suriname, ook in Nederland. Nu zijn we bijna uitverkocht.”
Het album dat 10 nummers bevat, waaronder de remix van Wassenaar, een duet met Ross & Iba en de chillen trapu remix van DJ Chuckie. Suriname’s King of Dancehall, King Koyeba, is ook op de schijf te horen met het nummer ‘Iedereen gaat los’ die hij samen zingt met Deira, een kaseko met dancehall invloeden. Van de eerste single ‘Gado Gave’ van de cd zijn er twee versies, een kaseko en een aleke kaseko met house invloeden.

20 jaar Aptijt wordt groots gevierd
Aptijt bestaat dit jaar en wel op 1 juli, precies 20 jaar. “Dit heuglijk feit gaan we niet zomaar voorbij laten gaan”, benadrukt Deira. Eén van de activiteiten in verband met het 20-jarig bestaan, is een documentaire die over de groep wordt gemaakt. Basic One, het bedrijf waarmee Aptijt al ongeveer vijf jaren een samenwerking heeft, is de grote sponsor. Het bedrijf gelooft volgens de bandleider in de potentie die de band heeft.

More
articles