“Rematch” President’s Cup

Inter en Leeuw weer aan de bak

De kwartfinale van de SVB bekercompe-titie kent tenminste één interessante match-up. Het gaat om het treffen tussen landskampioen Inter Moengo Tapu en Leo Victor, de kampioen van de President’s Cup 2014 tevens bekerkampioen van het seizoen 2013/2014. De twee teams hebben in het huidige seizoen reeds twee keer tegenover elkaar gestaan. Inter Moengo Tapu won op 22 no-vember in het eigen Ronnie Brunswijk Stadion in de eerste ronde met 3-1, ter-wijl de Leeuwen in oktober Inter Moengo Tapu na penalty’s versloegen in het duel om de President’s Cup. De ontmoeting in de kwartfinale van de bekercompetitie heeft dan ook genoeg redenen om een kraker genoemd te worden. In onze editie van gisteren is per abuis vermeld dat de bekercompetitie in de halve finale is beland. Het moet echter zijn de kwartfinale, aangezien de tweede ronde pas afgelopen donderdag van start ging.
Inter Moengo Tapu bereikte de kwartfinale van de bekercompetitie door Boskamp met liefst 5-0 te verslaan, terwijl Leo Victor donderdag met 6-1 langs Boma Star ging. De ruststand in dit duel was 3-0. Rejerdo Naana (3x), Shaquille Kranenburg en Furgill Lie A Kwie (2x) scoorden voor Leo Victor en Jelany Djemesie voor Boma Star.
De overige wedstrijden in de kwartfinale zijn: PVV-ACoconut; West United-SNL en Nishan’42-WBC. Deze duel worden op 7 en 8 maart aanstaande gespeeld.
SNL klopte Excelsior met 4-1 na een 1-1 rustscore. De doelpunten kwamen van Donovan Loswijk (3x) en Rai Pepe van SNL en Wensley Christoph van Excelsior.
PVV wees Jong Rambaan met 2-1 terug, dit na een 2-0 ruststand. Dwayne Djojokoesomo en Donovan Dieko scoorden voor PVV en Marlon Felter deed dat voor Jong Rambaan.
WBC ging na een ruststand van 0-0 uiteindelijk met 3-1 langs Takdier Boys. De doelpunten van WBC kwamen van Gillian Maatrijk, Gary Sordjo en Gregory Righters. Tagejo Paulus vond het net voor Takdier Boys. West United elimineerde SV Notch met 3-1, dit na een 1-1 ruststand. Charley Creton, Garvin Grant en Cerdic Doorson scoorden voor West United en Miquel Darson voor SV Notch.
ACoconut klopte Caravan met 1-0. De ruststand was 0-0. Miquel Gatonie scoorde voor ACoconut.
Nishan’42 keek tegen Botopasie bij de rust aan tegen een achterstand van 1-2, maar maakte na de pauze een inhaalslag om uiteindelijk met 4-2 te winnen. Andrew Murray (3x) en Ronaldo Brito de Oliveira scoorden voor Ni-shan’42. Bij Botopasie waren dat Bueno Wens en Evani Esperance.

More
articles