FC Barcelona met ruime cijfers langs Elche

FC Barcelona heeft donder-dag een ruime zege geboekt op Elche CF in de achtste fi-nales van de Copa del Rey.
In Camp Nou werd het 5-0 voor de Catalanen. Na 45 minuten spelen stond Barcelona al op een comfortabele 3-0 voorsprong door doelpunten van het aanvals-trio Neymar, Luis Suarez en Lionel Messi (strafschop). In het begin van de tweede helft maakte Jordi Alba er 4-0 van. Enkele minuten later te-kende Neymar voor zijn tweede treffer van de avond: 5-0. Daar bleef het bij voor Elche, hekkensluiter in de Primera Division, dat duidelijk niet opgewassen was tegen Barcelona. De ploeg van Luis Enrique, die afgelopen zondag nog met 1-0 verloor van Real Sociedad, moest winnen om de rust weer een beetje terug te krijgen in Camp Nou. De Catalaanse club stuurde maandag technisch directeur Andoni Zubizarreta weg en zag ook Carles Puyol vertrekken. Daarnaast melden diverse media dat Lionel Messi onte-vreden is na een aanvaring met Enrique en overweegt te vertrekken in de lopende transferperiode.