Regen spelbreker bij sportbond Commewijne

De regen is afgelopen weekeind de spelbreker geweest bij de voortzetting van de voetbalcompetitie van de Sport Bond Commewijne (SBC). Enkele wedstrijden moesten vanwege de harde regen en de gesteldheid van het speelveld worden afgelast. Twee duels konden wel worden afgewerkt. Toronto won na een ruststand van 2-1 met 3-1 van Jong Tamansarie. Voor Toronto scoorden Ritchen Doelahasorie en Ratesh Sanohar (2x). Joy Damien Kwasie vond in de 45ste minuut het net voor Jong Tamansarie, maar hij werd in de 90ste minuut roodgekleurd. Zoelen klopte Blue Wings met 2-1, een score die al vóór de rust was bereikt door doelpunten van de spelers Gustaaf Sankarsa (25ste mi-nuut) en Parowintono (39ste minuut) voor Zoelen en Rakesh Ramesar van Blue Wings in de 30ste minuut.
Jong Mariëburg leidt de voorlopige standenlijst met 15 punten uit 7 wedstrijden, ge-volgd door Locomotief en El-len met elk 14 punten eveneens uit 7 partijen.
12.Jong Tamansarie 3-7
Topscorers: R.Saffoe (Mega) 8, D.Sontotirto (Ellen) 7, C. Kobo (Zoelen), H.Sodiko (Black Ti-ger) en M.Astrokarijo elk 5 en R.Towikromo 4 doelpunten.