Shaktie klopt troefcallers Hazard Nickerie

De troefcallvereniging Shak-tie bracht afgelopen week-eind een bezoek aan Nicke-rie. De ontmoeting tegen het Streekziekenhuis Nickerie werd afgelast, maar die tegen de Penitentiaire Ambtenaren van Hazard vond wel voortgang. Shaktie won met 83-71 via de setstanden 10-28, 26-15, 23-12 en 24-16. De hoogste score bij Shaktie was voor de spelers Makhanlal en Soekhlal met 26 punten. Bij Hazard scoorde het koppel Boedhsingh/Asray met 30 punten het hoogst.
De uitslagen van de op donderdag 16 oktober gespeelde competitiewedstrijden zijn als volgt: Ekta-Milieubeheer 89-83. Ekta: L.Kalloe/R.Sital 39 punten. Dit koppel gaf in de eerste ronde een baunie aan de spelers J.Sital en An-theunus van Milieubeheer. De hoogste score bij Mileu-beheer was voor de spelers Khoesial en Sabajo met 25 punten. Formula wees Olaria met 84-56 terug. Hoogste score: For-mula: P.Ramcharan en J.Ma-jesi 22 punten. Olaria: G.Soe-khai en S.Gobind 20 punten. Sudhar-Victorie 83-78. Su-dhar: D.Sheoratan en R.So-mai 29 punten. Victorie: R.Fa-verus en K.Tjon A Kon 27 punten. SMC-De Rest 108-46. SMC: R.Jangbahadoor en P.Phalai 30 punten. De Rest: E.Libret-to/S.Kensenhuis en C.Goelab/ Mossel elk 17 punten. Wedstrijden voor dinsdag 21 oktober: Shaktie-Kampoe; Ko-librie-Victorie; Ekta-Paloeloe en Sudhar-Toppers

More
articles