Totti kwaad op arbitrage

Aanvoerder Francesco Totti van AS Roma heeft na de 3-2 nederlaag in de Italiaanse topper tegen Juventus hard uitgehaald naar de arbitrage. ”Juventus zou in een eigen competitie moeten spelen, want ze winnen altijd op deze manier”, aldus het 38-jarige boegbeeld van AS Roma na afloop tegen La Gazzetta dello Sport. ”Sorry dat ik het zeg, maar dit gaat al jaren zo. De beelden spreken voor zich en eigenlijk wil heel Italië dit zeggen.” Juventus kreeg in Turijn twee strafschoppen, die Carlos Tevez in de eerste helft binnenschoot. Mede daardoor dolven de bezoe-kers het onderspit. AS Roma kreeg overigens ook een strafschop in de eerste helft. “We hebben niet verloren van Juventus. Misschien wel van de scheidsrechter”, concludeerde Totti, wiens team nu drie punten minder heeft dan lijstaanvoerder Juventus.

More
articles