October 1, 2014


Inter Nacional wacht zware dobber tegen Moksie


October 1, 2014

Landskampioen FC Inter Nacional wacht vanavond mogelijk een zware dobber in de HJ Group Futsal League. De huidige nummer 4 op de standenlijst treedt om 21:00 uur aan tegen ZV Moksie. Inter Nacional, dat na veertien wedstrijden 27 punten heeft, moet zich dan proberen te herstellen van de 1-3 nederlaag van afge-lopen donderdag tegen ZV Mengao. Door die nederlaag verloor Inter Nacional ook de koppositie aan Mengao. De ploeg kan bij een zege op Moksie die eerste positie terugpakken. Hoewel Moksie op donderdag 22 mei in de eerste ronde met 5-2 werd verslagen, zal het mogelijk vast niet zo makkelijk gaan voor de regerend landskampioen. Moksie staat net achter Inter Nacional op de vijfde plaats met slechts twee punten achterstand en kan bij een overwinning opklimmen naar de vierde plek. In de competitie is er momenteel een interessante kat-en-muisspel gaande waarbij ploegen elkaar in de top 5 steeds afwisselen. Moksie kan dit kat-en-muisspel overeind houden indien Inter Nacional vanavond wordt verslagen. Aan de andere kant is Inter Nacional pas koploper indien Mengao en Styx van respectievelijk Boulanché en Giants verliezen. Deze twee duels staan ook voor vanavond, respectievelijk 20:00 uur en 19:00 uur, op het programma. Voor zowel Mengao als Styx zijn het ook belangrijke wedstrijden. Mengao zal proberen haar koppositie te verstevigen, dat niet alleen, maar ook proberen zich te revancheren voor de 1-3 nederlaag op donderdag 15 mei in de eerste ronde. Op die dag won Styx met 8-3 Stand na 14 wedstrijden Team -Winst -Gelijk -Verloren -Pnt 1.ZV Mengão- 9- 2 -3 -29 2.The Lions- 8- 4- 2 -28 3.Styx- 8 -4 -2 -28 4.FC Inter Nacional- 8 -3 -3- 27 5.ZV Moksie -8 -1 -5- 25