Trustbank lanceert innovatieve Digital Self Service Desk

Trustbank Amanah kondigt de lancering aan van de eerste Digital Self Service Desk in Suriname. Deze innovatieve service belooft het bankenlandschap te revolutioneren door klanten moeiteloos en zonder wachttijd volledige controle over hun financiële transacties te bieden.

De nieuwe Digital Self Service Desk, gevestigd aan de Dr. Sophie Redmondstraat 93 in Paramaribo-Centrum, is uitgerust met de nieuwste digitale technologieën en biedt de volgende mogelijkheden:

  • Directe onboarding: Klanten kunnen snel en eenvoudig een rekening openen via een gestroomlijnd digitaal proces.
  • Geld overmaken: Veilige en snelle online overboekingen en betalingsbeheer.
  • Bankafschriften direct afdrukken: Klanten kunnen ter plekke gratis hun recentste bankafschriften printen, zonder te hoeven wachten.

“Trustbank Amanah zet zich in om innovatieve oplossingen te bieden die niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, maar deze overtreffen”, zegt CEO Maureen Badjoeri. “De Digital Self Service Desk is meer dan een gemak; het is een nieuwe manier van bankieren die onze klanten in staat stelt hun financiën snel en veilig te beheren. Deze dienst bevordert tevens de financiële inclusie.”

Dit baanbrekende initiatief is onderdeel van Trustbank Amanah’s voortdurende inspanningen om bankieren slimmer, sneller en milieuvriendelijker te maken door het gebruik van papier en wachttijden te verminderen. De bank nodigt iedereen uit om de efficiëntie van de Digital Self Service Desk te ervaren tijdens de reguliere openingstijden.

Sinds haar oprichting in 1989 is Trustbank Amanah een belangrijke speler in de Surinaamse financiële sector, gedreven door toewijding aan uitmuntendheid en innovatie. De bank blijft zich inzetten om de toegankelijkheid en efficiëntie van haar diensten te verbeteren en klantbelevingen te verrijken.

More
articles