July 7, 2019


GTS wil naast nieuwe single ook eigen album


July 7, 2019

Wat gewoon begon als fun, is intussen verder uitgegroeid tot een officiële jongens Rap groep met een groeiende fan base. Hun pakkende teksten en melodieën, zorgen voor een steeds hoger aantal YouTube views. Rafael Lante, Damian Burger en Ivanildo Tosh, die samen Getthestars (GTS) vormen, hebben hun  allernieuwste song, ‘Real Bent’ uitgebracht. De jonge heren omschrijven hun muziekstijl als Love songs, Hip Hop en Dance. Ze zingen vaak over vrouwen en hun eigen levensverhalen. De inspiratie voor ‘Real Bent’ halen zij uit de ervaring van een van de leden die pas uit een relatie gestapt is en zich afvroeg of de persoon in kwestie ‘Real’ met hem was. De muziekproductie van deze song lag wederom in handen van Gio. Niemand minder dan Dino Canterburg (Damaru) en Diego Vrede, hebben vocaal een bijdrage geleverd, terwijl de tekst door de groepsleden zelf geschreven is. De muziekvideo voor ‘Real Bent’ is in elkaar gezet door Ernesto Kartadi, de man achter Ekay media. Het ligt in de planning dat zij dit jaar hun eerste album releasen, volledig geproduceerd door Gio. Eerst als muziekliefhebber en dan als Surinamer kunnen wij deze heren die boordevol talent zitten, ondersteunen door hun muziek te volgen, te delen op social media kanalen en aan te vragen op jouw favoriete radio- en tv-station! Op het YouTube kanaal van Rich Entertainment waar ze aan verbonden zijn, zijn ongeveer acht videoclips, inclusief features te bewonderen. Eén van de hoogtepunten dat de groep tot nu toe heeft mogen beleven is een ft met Damaru bij het nummer ‘Mi woortoe’ die intussen 200.000 views telt. De naam Getthestars betekent voor de heren letterlijk, dat ze de top gaan bereiken en sterren worden. Daar werken ze dus keihard aan.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249