June 22, 2019


Zangeres Evita Tjon vereerd met titel Miss Top of the World Plussize Suriname


June 22, 2019

De Surinaams Nederlandse zangeres en kunstenares Evita Tjon is Miss Top of the World Plussize Suriname 2019. Ze gaat Suriname in november vertegenwoordigen op de Miss and Mrs Top of the World verkiezing in de hoofdstad en grootste stad van Oekraïne. “Ik voel me vereerd dat ik gevraagd ben, ook al is het onverwachts. Ik zal me volledig inzetten om te winnen en Suriname een gezicht te geven in deze verkiezing”, reageert ze. Evita Tjon A Ten, zoals ze eigenlijk heet, werd in Suriname geboren en woont het grootste deel van haar leven in Nederland. Ze heeft Chinees, Creools, Schots, Libanees, Duits en Hindoestaans bloed. Inmiddels heeft Evita niet alleen in Nederland opgetreden, maar ook in landen als Hong Kong, Dubai, Amerika, Gambia en Turkije. Ook heeft zij het podium mogen delen met onder andere Denise Jannah, de Amerikaanse Jazz zangeres Marjorie Barnes, de zanger Larry Graham, bekend van de hit ‘One in a Million You’ uit de jaren’80.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249